TÖPRENGŐ

TÖPRENGŐ

VÁGÓHÍDRA MINDEN VADÁSZT!

2021. szeptember 26. - orbangy

Tekintettel arra, hogy az elmúlt napokban mintegy csodálatos varázsütésre a fél ország hirtelen rájött, hogy az ökológiai egyensúlytartást, a természet- és azon belül az állatvédelemet az egyik legősibb tevékenységgel segítő vadászok tulajdonképpen nem mások, mint közönséges gyilkosok, aberrált rohadékok, helikopterről lelógatandó sejthalmazok – érdemes reménykedni, hogy az ugyane fél ország számra oly kifinomult kulináris élményt jelentő házias ízű szalámik, szuvidált sertéscsülkök, csirke- disznó-, marha-, szarvas- és vaddisznópörköltek, sztékek, rántott húsok, gulyások, húslevesek alapanyagai sohasem éltek, nem kapirgáltak, nem röfögtek, nem bőgtek, nem kukorékoltak, hanem világéletükben hűtők mélyén, konyhakészen töltötték földi létüket.

Ugyancsak jóérzésünk, az emberi bölcsességbe, humanizmusba és a befolyásolhatatlan szabad véleményalkotásba vetett hitünk táplálja a bizakodást, hogy az állatvédelem nemes eszméje mellett végsőkig elkötelezett tömeg 50-100 négyzetméteres, padlólapos-parkettás-linóleumos beltérben tartott kutyája-macskája-hörcsöge-papagája a legemberibb boldogságban tölti masnival díszes életét gazdái ágyában s más ősi, természetes élőhelyén: a gyerekszobában, a sezlony alatt vagy a gardrób mellett a kosárban.

A bejegyzés trackback címe:

https://orbangy.blog.hu/api/trackback/id/tr3416700754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása