TÖPRENGŐ

TÖPRENGŐ

TUDOMÁNYOS GŐDÉNYIZMUS

2020. december 11. - orbangy
Ma a rendőrség előállította Gődény Györgyöt, az egyik legismertebb hazai vírustagadót és baromsággyárost. Az intézkedéssel kapcsolatban felesége ma közleményt adott ki:
 
„Megfélemlítéssel és lejáratással mi nem vagyunk eltántoríthatók! Az idő bennünket igazol és az erő is velünk van, ezért hozzuk létre azt a nagy és közös erőteret, ami másoknak is példamutató lesz!"
 
Gődényné elszántsága megsüvegelendő, kiállásának tudományos alátámasztása valóban példaértékű. Ámde nem példátlan, annakidején már Fülig Jimmy is kijelentette:
 
„Nem vagyok babonás és nem hiszek a badarságokban, mert aki minden hétfőn hármat köp kelet felé egy barna kavicsra, azt nem érheti megrontás.”

A bejegyzés trackback címe:

https://orbangy.blog.hu/api/trackback/id/tr7616328646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gy.Takács 2020.12.12. 19:36:19

Most meglepodtem. Nem azon hogy nem tud elszamolni 153 millió állami támogatással, nem azon hogy szerinte vitaminokkal legyozheto a Covid, nem azon hogy szerinte a vakcinák halálosak. Hanem azon, hogy van felesége.
süti beállítások módosítása