TÖPRENGŐ

TÖPRENGŐ

PONTOSAN EKKOR TÉR VISSZA SZOBOSZLAI!

2024. január 09. - orbangy
Szoboszlai Dominik legutóbbi cseréjekor erősen fájlalta a lábát, ami minket, focirajongókat aggodalommal töltött el. A fő kérdés azonnal megfogalmazódott: mikor térhet vissza a pályára?
Szerencsére a sajtó nemcsak az időjárás-jelentésekben képes egzakt alapokon nyugvó jóslatok megjelenítésére, hanem a combhajlító izmok gyógyulási mechanizmusát is tudós pontossággal tárja fel. Erre utalnak az elmúlt napok öles betűkkel szedett címei:
„Megvan a pontos dátum, hogy mikor térhet vissza a pályára Szoboszlai Dominik” (hirtv.hu)
„Rendkívüli: Szoboszlai Dominik elárulta, mikor tér vissza” (goal.com)
„Kiderült, mikor játszhat újra Szoboszlai Dominik” (origo.hu)
„Jó hír Liverpoolból: megvan, mikor játszhat újra Szoboszlai Dominik!” (mandiner.hu)
A halálbiztos híreket sugalló címeket látva nevezett sajtótermékek áttanulmányozása után jelen dolgozatomban összegezni szeretném mindazt, amiről ebben a pillanatban Szoboszlai Dominik magyar labdarúgó FC Liverpoolba való visszatérését, pontosabban annak időpontját illetően a cikkírók tudomással bírnak:
HALVÁNY FINGJA SINCS SENKINEK

A bejegyzés trackback címe:

https://orbangy.blog.hu/api/trackback/id/tr4618299103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása