TÖPRENGŐ

TÖPRENGŐ

SZIVÁRGÁS

2019. szeptember 27. - orbangy

A közrádió nagyonfüggetlen riporternője kérdésében (?) épp azt taglalja, hogy az ellenzéki főpolgármester-jelölt kiszivárogtatott beszélgetésében trágár szavakat használ, és egyetemet végzett létére (!) töltelékszavakat mond, valamint az ikes ragozást is helytelenül használja.

Ezúton jelzem a nyelvi műveltség bajnoknőjének – aki a hétvégi kerti sütögetésen nyilván estélyi ruhában jelenik meg –, hogy privát közléseimben sokakhoz hasonlóan magam is használok trágár szavakat (referenciám milliós nagyságrendű), töltelékszavakat, valamint az ikes ragozást is időnként helytelenül alkalmazom.

Sőt, ami azt illeti: ezt a nyelvi magatartást mostantól egészen a kampány végéig fokozni is fogom, ott egyen meg engem a rosseb.

A bejegyzés trackback címe:

https://orbangy.blog.hu/api/trackback/id/tr4515174200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása