TÖPRENGŐ

TÖPRENGŐ

ÚR NEM ÍR, NEM OLVAS

2017. október 01. - orbangy

Megdöbbenve olvasom az Indexnek a katalán népszavazásról szóló tudósításában, hogy „volt, aki traktorral toloncolta el a bejáratot”.

Próbálom megfejteni az „eltoloncol” ige jelentését, de hosszas töprengés után is csak arra jutok, hogy valami olyasmi történhetett, hogy egy traktorral kitéptek valamilyen kaput, és meg sem álltak vele Katalónia széléig, ahol durván a földre dobták, és közölték vele, hogy oda bizony még egyszer be nem teszi a zsanérjait.

Na most vagy a katalánok hülyék vagy az újságíró. Ki-ki döntse el maga.

A bejegyzés trackback címe:

https://orbangy.blog.hu/api/trackback/id/tr1512915999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajtony 2017.10.01. 20:24:03

Kis pénz, kis foci - az újságírók egyre kevesebbet keresnek :)

csutka52 2017.10.01. 23:19:16

index.hu/kulfold/2017/10/01/katalonia_fuggetlensegi_nepszavazas_rendori_brutalitas/

"A katalán vezetés azt kérte, hogy mindenki békésen tiltakozzon a rendőri fellépés ellen. Sok szülő hálózsákban éjszakázott a gyerekével együtt a pénteki tanítás után a szavazóhelyiségnek kijelölt iskolákban, traktorokkal vették körbe az épületeket, máshol katalán tűzoltók alkottak élőláncot."

szerintem -illetve ebben én értem mit is írnak-
Gondolom Te is ....én ezt olvasom az Indexen

orbangy 2017.10.02. 05:47:44

Vagy tizenöt óra múltán akadt valaki az Indexnél, akinek feltűnt ez az ostobaság. Már csak a Google őrzi makacsul-gonoszul.
süti beállítások módosítása