TÖPRENGŐ

TÖPRENGŐ

Varázslatos ételfotók a Vármegyeházán

Komáromi Zoltán hazatér. Egy kicsit. :)

2016. február 28. - orbangy

A hetvenes évek Tolna Megyei Népújsága, majd országos lapok munkatársai: Virág F. Éva író-újságíró és Komáromi Zoltán fotóriporter alapította 1990-ben a Konyhaművészet című, akkoriban úttörő és később iskolateremtővé váló magazint. A Magyar Keres­kedel­mi és Ven­déglátó-ipari Múzeum tavaly a tizenhat éven át megjelenő lapban publikált olyan nagynevű művészek ételfotóiból hívott életre kiállítást, mint Eifert János, Jung Zseni, Komáromi Zoltán, Balázs Péter, Csíkszentmihályi Márton, Máté Gábor, Patyi Árpád.

A képekre varázsolt ételköltemények gyűjteménye most Szekszárdra látogat: a Wosinsky Mór Megyei Múzeum Megyeházi kiállítótermében március 1-jén (kedden) 15 órakor Heimann Zoltán borosgazda az alapító-főszerkesztő, Komáromi Zoltán jelenlétében nyitja meg azt, és Ódor János Gábor, a múzeum igazgatója ajánlja a nagyközönség figyelmébe.

A képeket április 24-éig nézegethetjük a Vármegyeházán.

konyha.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://orbangy.blog.hu/api/trackback/id/tr428425748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása