TÖPRENGŐ

TÖPRENGŐ

USZULNI CSAK PONTOSAN, SZÉPEN

2018. május 01. - orbangy

A Tízparancsolattal kapcsolatos Kásler Miklós-videó elsöprő sikerén felbuzdulva újabb kompromittáló nyilatkozat hasít a megosztók, jórészt értelmiségiek tömegének oldalán. Ebben a még ki sem nevezett „emberminiszter” a következő mondattal bizonyítja széles tömegek előtt alkalmatlanságát:

„Nem tudják a tinédzser lányok, hogy ki a gyerek apja, mert elmennek a diszkóba, és kábítószer hatása alatt nem tudják kontrollálni, hogy mit cselekszenek.”

Botrányos is, ha ezt a fiatalok tömegét megbélyegző, elvtelen mondatot egy leendő, egészségügyet, oktatást, családpolitikát és még sok minden mást irányító politikus mondja.

Kásler Miklós azonban nem ezt mondja.

A 2013-ban készült riportban – amelyből a kivágott 10 másodperc is származik – ugyanis ez hangzik el az Onkológiai Intézet igazgató-főorvosától:

„…Hát, igen, a rengeteg abúzus, aminek tanúi lehetünk: a kábítószerek liberalizálása, a szexuális kilengések – egy csomó olyan per van, amikor nem tudják a tinédzser lányok, hogy ki a gyerek apja, mert elmennek a diszkóba, és kábítószer hatása alatt nem tudják kontrollálni, hogy mit cselekszenek.”

„Mecsoda különbség ám!” – kiáltana fel a viccbéli rabbi.

Nem tudom, milyen ember Kásler Miklós, lehet, hogy zseni, lehet, hogy egy semmirekellő alak, lehet, hogy kiváló vezető, lehet, hogy a humánszféra leendő tönkretevője – én azért megvárom, amíg valamelyik kiderül. És bátran állíthatom, véleményem is lesz, mégpedig saját –  nem előregyártott, mások által konyhakészre emésztett.

Mert, kedves uszuló barátaim, uszulni is csak pontosan.

Szépen nem is muszáj.

A bejegyzés trackback címe:

https://orbangy.blog.hu/api/trackback/id/tr7613882982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása