TÖPRENGŐ

TÖPRENGŐ

AZ AGYSEJTEKNEK KÁROS VOLTÁRUL

2017. július 05. - orbangy

Amikor a lángossütőnél a tulajdonos cigarettával a kezében odakönyököl melléd, hogy a füstöt pontosan a pofádba fújja, miközben te épp a nála vásárolt lángost zabálod, és te megkérdezed, hogy megtenné-e, hogy máshová megy bagózni, mire ő teljesen értetlen, megdöbbent, ugyanakkor egyértelműen sértődött arckifejezéssel  kilencven centiméterrel odébb megy és visszaszól, hogy itt má jó?,

akkor előtted hirtelen megvilágosodik minden, és egy pillanat alatt megérted, hogy ezen a világon két darab agysejttel is lehetséges tökéletesen boldog, kiegyensúlyozott életet élni, viszont minden további agysejt csak nehezíti a létezést, sőt, egyenesen minden probléma forrását jelentheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://orbangy.blog.hu/api/trackback/id/tr1012643217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajtony 2017.07.05. 21:38:12

Mennél kevesebb az agysejt, annál boldogabb az élet. Némi töprengés, és rájövünk, teljesen felesleges az élet - felvesszük a szülők, a gyerekek, a szomszédok, az ismerősök gondját, és hozzácsapjuk a sajátjainkhoz. Jó esetben mások problémáit még sikerül megoldani, de a sajátjainkat csak cipeljük a hátunkon, a magunk golgotáján.

Néha irigy vagyok a reggel hatkor vegyesbolt előtt mosolygókra, akiknek egy "tüske" keserű, és a legolcsóbb sör maga a boldogság csimborasszója.
süti beállítások módosítása